Metoda DA!

CE ESTE METODA DA ?

Metoda Da ! Este o noua experienţă bazată pe relația dintre fotograf şi miri, un parcurs pe care il vom parcurge împreună şi care te va face să te simți confortabil în prezenţa noastră și a aparatelor foto, şi ce este şi mai important este că se va întampla înainte de nuntă.


Ce beneficii vei avea fololosind toti paşii din Metoda Da! ?

Cu metoda noastră, nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării, te vom îndruma chiar de la prima întâlnire și împreună vom discuta despre îndoielile tale, iţi explicăm ce vom face și cum vom înfrunta toate situațiile zilei.

  • vei trece peste orice prejudecată legată de realizarea fotografiilor din ziua nunţii, lăsând spaţiu emoţiilor naturale
  • vei trece peste frica de necunoscut si frica de ridicol.
  • vei crea o legătură de amiciţie cu noi care cu siguranţă iţi va permite să te simţi în prezenţa noastră la fel cum te simţi atunci când eşti cu prietenii tăi.
  • vei avea primi primele rezultate în materie de fotografie de cuplu.
  • vei putea începe să îti proiectezi şi personalizezi albumul de nuntă anticipat
  • vei avea un loc dedicat poveştii voastre (prin care iţi poţi înştiinţa invitatii)
  • vei avea acces la cursul DA unde veți găsi sfaturi și tot ceea ce este necesar pentru a putea aborda nunta într-un mod simplu și spontan.

şi toate astea se vor întâmpla înainte de nuntă, astfel încât în ziua cea mare să fi pregatită şi să te bucuri alături de iubitul tău, de familie şi prieteni.

Vrei un necunoscut sau un amic la nunta ta?

Te-ai gândit vreodată că în ziua nunții tale vei petrece mai mult timp cu fotograful decât cu oaspeții?

Dacă îl vezi doar când semnaţi contractul şi apoi în ziua nunţii sigur şi tu şi el vă bazaţi reusita nunţii pe destin şi pe speranţa că poate va ieşi bine, Dar eşti dispusă să rişti?

Metoda DA! Iţi garantează că nu vei mai avea necunoscuţi în fața ta în ziua nunţii și vei fi libera să-ţi exprimi emoțiile în fața camerei, exact aşa cum o faci cu un prieten drag.

Promisiunile nu sunt suficiente !

Majoritatea fotografilor îţi promit (doar cu cuvinte) că veți fi spontani şi că totul va fi de vis, dar defapt, nu au habar de ceea ce se va întampla în ziua nunții tale,  adevărul e ca nici tu nu şti prea bine, probabil nu şti prea bine cum să te comporti şi ce va trebui să faci, tocmai de aceea, vrem să iţi oferim siguranţa unei metode care funcţionează, şi care treptat rupe barierele dintre tine si noi şi dintre tine şi fricile tale legate de fotografia de nunta.

Dorim să o experimentezi toate fazele şi astfel vei avea o probă fizică şi o probă reală a ceea ce se va întampla în ziua nunţii.

Și ei erau şceptici ... la început,

iată ce spun după au testat Metoda DA!

Cine suntem şi ce facem

Bună, suntem Gabriela și Fabian, videograf de nuntă şi respectiv fotograf de nuntă, şi locuim în Italia – Roma.

Noi creem fotografii de nuntă autentice, naturale și filme emoționale de nuntă, pentru cuplurile din Roma, din Lazio, Pentru că ne place să călătorim, mergem cu plăcere oriunde doriți să vă căsătoriți în Italia sau în Europa.

Călătorim peste tot pentru a captura poveşti frumoase de dragoste, şi întotdeauna așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem noi locuri şi oameni frumoşi.

Până acum, am însoțit în ziua lor specială peste 150 cupluri din Lazio, Toscana, Emilia Romagna, Piemonte, Umbria, Marche, Abruzzo, Puglia; România

Ne-ar plăcea să spunem povestea nunții voastre ca prieteni folosindu-ne de metoda noastra

Imagini adevărate și autentice

Singura metodă care îți oferă garanția de a fi cu adevărat liber să fi tu însuți și să ai fotografii adevărate și autentice din ziua ta specială, Metoda care te va readuce instantaneu la emoția trăită în acea zi.

Days
Hours
Minutes
Seconds
.